Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

афганістану організацією співпраці ветеранів проведення міста зокрема голова району інших території громади міський держав міської обговорили хорольською районною керівником
Налагодження співпраці з Хорольською районною організацією УСВА
2019-03-25

У форматі круглого столу обговорили питання співпраці Хорольської міської ради як первинного суб’єкту місцевого самоврядування і представницького органу територіальної громади з Хорольською районною організацією Української спілки Ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів). Запланована зустріч із представниками УСВА відбулася на початку робочого тижня, 25 березня 2019 року, у залі засідань міської ради.

У ході міні-брифінгу обговорили ряд робочих питань, зокрема необхідність проведення поточного ремонту пам’ятного знаку ветеранам Афганістану та воїнам-інтернаціоналістам, який знаходиться на центральній вулиці міста поблизу Меморіального комплексу «Вічний вогонь».

Принагідно міський голова Волошин Сергій Михайлович вручив на добру згадку ювілейні календарі з його автографом. Такі символічні подарунки були підготовлені до 30-ої річниці виведення військ з Афганістану, який відзначався 15 лютого цього року. Ідея виготовлення тематичних календарів виникла під час проведення урочистих заходів у День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Хотілось би, щоб воїни-ветерани відчували свою значимість для громади, підтримку та увагу не лише один день на рік.

Варто відмітити деякі особливості, зокрема організованість, братерський дух, згуртованість та ініціативність представників УСВА, які яскраво вирізняються з-поміж інших громадських організацій міста і району.  З 02 жовтня 2018 року районна спілка ветеранів Афганістану та воїнів-інтернаціоналістів запрацювала по-новому. Ця дата в історії організації стала стартом нового відліку із оновленим складом правління. Її новим керівником обрано Мовсесьян Наталію Вікторівну, яка за короткий період проявила себе як ефектний лідер, організатор та креативний ідейний натхненник.

Сподіваюся, що у Наталії Вікторівни вистачить ентузіазму й творчого натхнення для того, щоб і надалі успішно керувати цією громадською організацією. А чисельність УСВА на сьогодні не маленька – 69 чоловік (45 – по району і 24 – у місті). Загальна кількість ветеранів, які проходили військову службу на території чужих держав (включаючи померлих), на сьогоднішній день складає 109 осіб.

Міський голова на завершення засідання побажав керівнику та активу УСВА міцного здоров’я, нових звершень та плідних результатів тісної співпраці.

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]