Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Мотокрос 2017
2017-05-23

За сприянням Хорольської міської ради, Хорольсьої районної державної адміністрації і Хорольської районної ради, а також за підтримки шанувальників екстремальних видів спорту, 21 травня 2017 року відбулися змагання з мотокросу всеукраїнського рівня. Хорольський мототрек, що знаходиться в районі цегельного заводу, по праву вважається однією з найскладніших трас. На шляху до фінішу понад вісімдесят мотокросменів із різних куточків України змагалося за Кубок Хорольщини та Кубок центрального регіону України м. Хорол.

У видовищних змаганнях взяли участь як аматори так і професіонали, майстри спорту, представники спортивних клубів з різних міст України, зокрема: Горішніх Плавнів, Дніпра, Жовтих вод, Житомиру, Запоріжжя, Полтави, Прилук, Кременчука, Кіровограду, Олександрії, Харкова, Слов’янська, Черкас та інших.

Протягом чотирнадцяти років поспіль Хорол гостинно зустрічає мотокросменів і збирає широке коло глядачів. В особливій атмосфері проходять змагання за першість в особисто-командному заліку змагань. Це не просто шанс для спортсменів вирвати перемогу в непростих мотоциклетних перегонах і довести свій рівень професіоналізму, а й можливість поспілкуватися з однодумцями, обмінятися досвідом, враженнями. Цього року мотокрос був особливим, адже крім заїздів на класичних мотоциклах (50, 60 і 85 см³) відбулися швидкісні перегони на квадроциклах вагою близько 300 кг.

Ведучою мотокросу була директор Хорольської ДЮСШ, заступник голови Спортивної ради при виконавчому комітеті Хорольської міської ради Тетяна Гордійченко. Право підняття Державного Прапора України надано наймолодшим учасникам спортивного заходу: багаторазовим чемпіонам України Дмитру Чернову та чарівній Каріні Мельниковій. Церемонія відкриття змагань відбулася під гучні оплески з символічного заїзду наймолодшого трьохрічного учасника за всю історію мотокросу Артема Вовка із м. Сміла Черкаської області. Зворушливі такі моменти, які символізують продовження мотоциклетного спорту в обличчі нових поколінь.

Урочисте відкриття змагань також традиційно супроводжувалося вітальними промовами почесних гостей – представниками влади в особах депутата Полтавської обласної ради Фахраддіна Мухтарова, голови Хорольської районної державної адміністрації Лариси Звірко, голови Хорольської районної ради Віри Мартюк та міського голови Сергія Волошина. Вони побажали всім учасникам легкого старту і вдалого фінішу, цілеспрямованості, витримки, удачі й чесних перемог. По результатам змагань вручили переможцям заслужені почесні нагороди.

Традиційно учасники взяли участь в чотирьох класах змагань: «Ветеран», «Аматори», «МХ2» та «Open». Суддівська колегія визначила трьох переможців у кожному представленому класі учасників. У суддівському складі були представники з Харківської державної академії фізичної культури та спорту: професор цього ВНЗ, головний суддя Володимир Градусов, викладач ВНЗ, головний секретар Марія Чередниченко, начальник дистанції із м. Бобринець Кіровоградської області Олександр Мельников та технічний комісар із м. Олександрія Кіровоградської області Станіслав Перевертайло.

Міський голова Сергій Волошин від себе особисто та від імені депутатського корпусу виносить подяку спортсменам та організаторам змагань з мотокросу за активну громадську позицію і вагомий внесок в розвиток фізичної культури і спорту в місті. Основним ініціатором і організатором впродовж не одного десятиліття в нашому Хоролі є керівник районної організації «Мотоциклетний спорт Хорольського району» Віктор Глова, який завдяки власному ентузіазму і наполегливим зусиллям сприяє розвитку мотоциклетного спорту в Хоролі.

Організаційну і фінансову підтримку надали Хорольська райдержадміністрація (голова – Лариса Звірко), районна рада (голова – Віра Мартюк), міська рада (голова – Сергій Волошин), відділ освіти, молоді та спорту Хорольської РДА (начальник – Ірина Потерайло), відділ культури та туризму Хорольської райдержадміністрації (начальник – Ірина Гунько).

Постійну підтримку і допомогу в проведені мотокросу надають КП «Комунсервіс» в особі директора Владислава Вовка, підприємство «Хорол-кераміка» в особі директора Миколи Корни, а також багато інших приватних підприємців міста, яким виноситься подяка за активну участь в проведенні спортивно-масових заходів. Спонсорами свята виступили: депутат Полтавської обласної ради Фахраддін Мухтаров, депутати Хорольської районної ради, керівники фермерських господарств «Агростарт» Юрій Барило та «Злагода» Іван Метлушенко.

Результати змагань з мотокросу 2017

№ п/п

П.І.Б. спортсмена

Місто

Клас змагань

Місце

1

Фєдотов Євген

м. Кременчук

«Квадро»

І

2

Дроженко Юрій

м. Кіровоград

ІІ

3

Горошко Антон

м. Кременчук

ІІІ

4

Олександр Гайдар

м. Запоріжжя

«Ветеран»

(1 група)

І

5

Володимир Чернокондратенко

м. Кременчук

ІІ

6

Віктор Глова

м. Хорол

ІІІ

7

Мацюк Ігор

м. Полтава

«Ветеран»

(2 група)

І

8

Микола Похілько

м. Прилуки

ІІ

9

Сергій Шевченко

м. Полтава

ІІІ

10

Рябчук Павло

м. Київ

Клас 50 см³

І

11

Шаманський Даниїл

м. Кропивницький

ІІ

12

Мельнікова Каріна

м. Бобринець

ІІІ

13

Кугот Дмитро

м. Сміла

Клас 65 см³

І

14

Бородай Денис

м. Кропивницький

ІІ

15

Олійник Максим

м. Прилуки

Клас 85 см³

І

16

Альбещенков Сергій

м. Миколаїв

ІІ

17

Абашонков Станіслав

м. Бобринець

ІІІ

18

Сандаков Олександр

м. Черкаси

«Аматори»

І

19

Петяков Ігор

м. Хорол

ІІ

20

Павлик Олександр

м. Київ

ІІІ

21

Сергій Левченко

м. Харків

«МХ2»

І

22

Ученік Олександр

м. Житомир

ІІ

23

Долгіх Данило

м. Харків

ІІІ

24

Дмитро Чернов

м. Жовті води

«Open»

І

25

Уткін Костянтин

м. Полтава

ІІ

26

Пілецький Денис

м. Полтава

ІІІ

 

Фоторепортаж до проведення змагань з мотокросу 2017 можна переглянути в розділі «Фотогалерея» або за посиланням тут.

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]