Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

громади життя умови міської територіальної праця сільськогосподарських хорольської праці попри негаразди уклін непрості сенсом селянська залишається сьогодення низький економічний сумлі
Любов до рідної землі наснаги в праці додає!
2021-11-21

Шановні керівники, трудові колективи, ветерани сільськогосподарських, фермерських господарств Хорольської міської територіальної громади та всієї України!

Щиросердно вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства! Ваша нелегка повсякденна праця безперервна, як саме життя, свята і благородна. Із маленького хлібного зернятка зростають щедрі врожаї, міцніє сила українського села, нашої громади й усієї держави в цілому.

Під силу займатися сільським господарюванням тільки тим, хто вміє долати труднощі, не боїться важкої щоденної праці та непохитно вірить у щедрість матінки-землі за бережливе ставлення й турботу.

Сільськогосподарська галузь є однією з основних і перспективних у нашій громаді, регіоні та Україні. Вона забезпечує надходження до бюджету від сільгоспвиробників, надає робочі місця, несе соціальну відповідальність та створює умови для повноцінного життєвого середовища.

Чимало сільськогосподарських підприємств забезпечують всебічну підтримку сфер медицини, освіти та культури Хорольської міської територіальної громади. Самовідданою працею та надзвичайно важливою суспільною місією наші аграрії викликають велику повагу й шану.

У цей святковий день висловлюю щиру вдячність усім, для кого важка селянська праця була й залишається сенсом життя. Низький уклін усім, хто попри всі негаразди та непрості умови сьогодення добросовісно, чесно й сумлінно продовжує справу наших дідів-прадідів, зміцнює економічний потенціал громади й України.

Сердечно зичу Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, достатку, золотого колосся на ланах, щедрих врожаїв у закромах та запашного хліба на столах. Людського Вам щастя, благополуччя, миру злагоди й усілякого добра. Нехай втілюються в життя всі Ваші задуми та мрії, а клімат і погодні умови не руйнують плани! Честь і хвала Вам, наші славні трударі!


  Із повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН!

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]