Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

області карантину видання газети системи щомісячної правової ознайомитися правовий роботі юридично-просвітницької умовах представника квітневий регіонального захисту сторінка інформують постійних украї
Квітневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети "Правовий вісник"
2020-05-04

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області повідомляє про те, що вийшов черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник». Квітневий номер – це тематичний спеціальний випуск видання. У випуску до уваги читачів новини, коментарі, роз’яснення чинного законодавства, що стосуються протидії поширення корона вірусу в Україні.

Видання має сприяти підвищенню рівня правової освіти населення області, поінформувати про найбільш знакові правові події в Україні та  області, роз’яснити актуальні правові питання сьогодення, висвітлювати  діяльність системи безоплатної правової допомоги області. У електронній версії газети читайте інтерв’ю заступниці Міністра  юстиції України Валерії Коломієць. Серед постійних рубрик видання:  земельні та громадські радники інформують, думка спеціаліста, адвокат  консультує, приклади успішного захисту, зміни законодавства, сторінка  регіонального представника Уповноваженого Верховної ради з прав людини. Також читачі зможуть ознайомитися із зразками документів, переглянути медіа галерею з найбільш знаковими подіями у роботі  системи БПД та партнерів.

У рубриці думка експерта консультують очільник Департаменту охорони здоров’я області Віктор Лисак про те ситуація з захворюванням  в регіоні, новації у роботі та як убезпечити себе від захворювання. Очільниця Шевченківського відділу ДРАЦС Тетяна Водяник розповідає про особливості здійснення реєстрації шлюбу в умовах карантину.

Особливості режиму надзвичайного стану та надзвичайної ситуації, захисту прав працівників в умовах карантину, як виплачуються лікарняні, як оформити спадщину в умовах карантину, яка відповідальність передбачена за порушення умов карантину, як заповнити декларацію завдяки урядовим сайтам. Про ці та інші питання консультують фахівці системи БПД області.

Серед постійних рубрик видання: земельні та громадські радники інформують, сторінка регіонального представника Уповноваженого Верховної ради України з прав людини.

Також можна ознайомитися із зразками документів, переглянути медіа галерею з найбільш знаковими подіями у роботі системи БПД та партнерів.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]