Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

закладу будинку-інтернату території людей створення співробітників павло діяльності колективу іванович багато галявині таких творчої зайчиків їжачків тягне лисичок собою
Казкові куточки нашого міста
2019-06-26

Напередодні державного свята – Дня Конституції України, 26 червня 2019 року, на території Хорольського будинку-інтернату для громадян похилого віку та людей з інвалідністю відбулися урочисті святкування в особливій атмосфері, з високим патріотичним духом й піднесеним настроєм. Керівник закладу Павло Іванович Грінченко всебічно підтримує і з особливою турботою опікується своїм колективом та підопічними. Для нього далеко небайдужі їх емоційний стан та настрій, тому всіляко намагається створити таке середовище, у якому всі без винятку почуватимуться комфортно, спокійно й по-домашньому затишно.

Багато людей опинилося в соціальному закладі через складні життєві обставини – по причині втрати рідних, близьких, здоров’я та здатності самостійно виконувати повсякденну побутову діяльність. У таких обставинах люди гостро потребують не лише сторонньої допомоги та опіки, а й таких моментів, які б викликали радісні емоції. Павло Іванович у справі створення гарного настрою й підняття духу справжній «маг-чародій». Він оптиміст по життю і вміє правильно зорієнтувати й направити оточуючих на позитивний лад.

Святковий захід організовано й проведено за ініціативи Павла Івановича, який особисто взяв участь у концертній програмі як ведучий і як естрадний вокаліст. Для публіки старанно виконав душевну кленову баладу та українські національні пісні, за що отримав зливи оплесків та вдячні посмішки.

Навіть сцена була незвичайною – святкове дійство проходило на власноруч створеній казковій галявині, під затінком берізок і сосен. Неозброєним оком видно, що до кожного куточку території будинку-інтернату прикладена господарська рука. Тут ідеальний порядок, чистота, доглянуті шикарні квітники й газони. Велика заслуга в озелененні території установи, яка буяє пишним різнобарвним цвітом, належить Степаненко Світлані Андріївні.

Найбільш привертають до себе увагу фігурки казкових героїв на галявині – Баби-яги, зайчиків, їжачків, лисичок. Багато шедевральних елементів декору створено руками самих співробітників із недорогих підсобних матеріалів. Але багатство в результатах творчої роботи справді вражає. Так коня, який тягне за собою гарбу, створила співробітниця будинк- інтернату Зуб Тетяна Миколаївна, а вироби з дерева змайстрував Собко Василь Анатолійович. Процес пошуку ідей, створення, обговорення й затвердження ескізів проходив колегіально, тож дружній тандем дав свої плідні результати.

Ця рукотворна краса є результатом копіткої праці співробітників закладу, проявом їх креативності й творчих здібностей в ландшафтному дизайні. Такий прояв творчої діяльності колективу можливий лише за умови сприятливого морального клімату та ефективної управлінської діяльності керівника.

Бажаю й надалі досягнення високих успіхів та процвітання трудовому колективу Будинку-інтернату та їх взірцевому керівнику й наставнику, а підопічним закладу – душевної гармонії, відмінного самопочуття й оптимістичного налаштування на життя.

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]