Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Як транспортуються та зберігаються вакцини?
2021-08-08

Вимоги до транспортування і зберігання вакцини від COVID-19 суворо регламентовані.

Існує три температурних режими, які впливають на терміни зберігання та використання вакцин:

1) -60… -80°. Температурний режим від -60°C до -80°C дозволяє зберігати вакцини найдовше. За результатами тендеру обрано приватну логістичну компанію Farmasoft, яка має відповідний досвід логістики медичних препаратів у наднизьких температурах. Ця компанія має достатню кількість обладнання для дотримання вимог холодового ланцюга, а також надає спеціалізований транспорт для доставки вакцини до регіональних центрів.

2) -20°C. Зберігання вакцин у температурному режимі -20°C забезпечуватимуть державні підприємства «Укрвакцина» та «Укрмедпостач». За розрахунками у холодильному обладнанні з температурним режимом -20°C можна зберігати не менше ніж 3 млн доз вакцини.

3) +2…+8°C. Державні підприємства «Укрвакцина» та «Укрмедпостач» можуть забезпечити зберігання до 30 млн доз вакцини, які потребують умов зберігання від +2°C до +8°C. З цих складів національного рівня можна забезпечити доставку вакцини до регіонів.

Транспортування вакцин

В Україні функціонує спеціальна система для постачання та зберігання вакцин. Вона має такі рівні:

Національний рівень

Вимоги до цього рівня забезпечують державні підприємства «Укрвакцина» та «Укрмедпостач», які можуть отримувати, розмитнювати та зберігати вакцини протягом 6 місяців у необхідній кількості при температурних режимах від -20°С до +8°С. Зі складу національного рівня вакцини доставлятимуть до інших складів спецтранспортом з дотриманням вимог “холодового ланцюга”.

Регіональний рівень

На регіональному рівні існує 25 пунктів для зберігання вакцин — по одному в кожній області та в м. Києві. Регіональний склад може одразу розподіляти вакцини, отримані зі складу національного рівня.Зі складів цього рівня вакцини транспортуватимуться у термоконтейнерах до пунктів щеплень.

Пункти щеплення

Щоб імунізація від COVID-19 була ефективною та безперервною та не перешкоджала рутинній вакцинації від інших небезпечних захворювань, заплановано створити близько 4 250 спеціальних пунктів щеплень для вакцинації від COVID-19. Пункти щеплення отримуватимуть вакцини відповідно до потреб зі складів регіонального рівня.

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]