Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

зборів оперативного резерву учасників після максимально резервістів навчань військовий участь бойової бригад кожен досвід задіяних особовий склад бойовий військовослужбовці
Хорольський районний військовий комісаріат інформує!
2016-10-10

Більше 200-ті  учасників АТО Полтавщини

повернулися додому після зборів оперативного резерву

  В ніч з 6 на 7 жовтня 2016 року військові комісаріати Полтавської області зустріли учасників антитерористичної операції після 12-ти денних зборів резервістів оперативного резерву. Починаючи з 30-го вересня декілька механізованих і високомобільних бригад Збройних Сил України було піднято по тривозі, доукомплектовано резервістами оперативного резерву першої черги (тобто демобілізованими учасниками АТО в тому числі із з Полтавщини), виведено на оперативний простір, проведено бойове злагодження та поставлено конкретні бойові завдання.

Ніяких умовностей та формальностей, обстановка максимально наближена до бойової, стрільби, десантування, відбиття нападу, штурмові дії, наведення понтонних переправ, форсування водних перешкод, дії в тилу противника, закриття дільниць прориву, перехід, після масованої артпідготовки, від оборони до контратаки – це далеко не повний перелік завдань які було відпрацьовано під час навчань.

 Час зборів максимально використаний для підвищення рівня бойової підготовки, злагодженості дій підрозділів і екіпажів.

Навчальний процес для воїнів оперативного резерву був організований максимально насичено і був досить непростим не лише для них, але й для кадрового особового складу військових частин.

Незважаючи на те, що, майже весь особовий склад задіяних до навчань бригад мав бойовий досвід кожен з резервістів та діючих військовослужбовці під час навчання взяв щось нове для себе.

Сьогодні учасників АТО, які приймали участь у зборах, чекає повернення до цивільного життя. Хто працював, за тим зберігалося протягом зборів робоче місце та буде компенсовано середня заробітна та виплачені добові. Найбільше резервістів прийняло участь з м. Полтави та м. Кременчука – більше 20 чол. з кожного міста.

Подібні збори чекають всіх демобілізованих учасників АТО, адже агресія північного сусіда не закінчена, армія повинна бути в готовності захистити державу та відновити контроль над кордоном та анексованими територіями.

 

Військовий комісар Хорольського РВК, майор Пилипенко С.О.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]