Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міста голові громадської території вдячність ветеранів гарно мусіївської небайдужість трудівниці кожній життя козловій участь завдячує галині благоустрою покращенні особлива
Гарно попрацювали й гарно відпочили
2018-10-11

Погожим осіннім днем, 9 жовтня 2018 року, представники Громадської ради ветеранів при виконавчому комітеті Хорольської міської ради долучилися до впорядкування клумб та квітників на території міста Хорола. Це вже не перша така акція "Green town", учасники якої на добровільних умовах своєю працею, від чистої душі й з любов'ю до рідного міста роблять все можливе задля перевтілення його на більш сучасне, затишне й комфортне.

Після плідної праці приємно провели час великою дружною ветеранською родиною на чудодійному свіжому повітрі в сосновому лісі. Зробили світлину на добру згадку на галявині "Лісовичок" прекрасної мусіївської місцини.

Міський голова Сергій Волошин висловлює вдячність голові Мусіївської сільської ради Григорію Решті за гостинний прийом на території лісових володінь. Також завдячує кожній трудівниці за небайдужість до життя міста та активну участь в покращенні його благоустрою. Особлива вдячність голові Громадської ради ветеранів Галині Козловій за ефективне сприяння в організації ветеранського колективу, вміння згуртувати людей задля добрих корисних справ для міста. Це гарний приклад для наслідування молодим поколінням кращих традицій старшого покоління, покликання до виявлення прояву ініціативності, взаємопідтримки й готовності бути суспільно корисними.

Оголошення
     
Увага! Повідомлення про результати конкурсу!

14 березня 2024 року відбулося ІІ засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Мусіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

     
     
Увага! Оголошення!

Результати конкурсного відбору субєктів оціночної діяльності для здійсненняоцінки об'єктів оренди

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]