Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міста стану чистоти чисте санітарного благоустрою довкілля зусиллями виконавчого спільними комітету вулиці двомісячник організацій території озеленення квітня акція закликаю керівникі
Двомісячник чистоти
2013-04-05

1 квітня стартувала двомісячна весняна акція з чистоти і санітарного стану, озеленення і благоустрою міста Хорол «За чисте місто».

Двомісячник чистоти - традиційна акція, під час якої громадськість і влада взаємодіють для досягнення спільних цілей з благоустрою міста та створенню комфортних умов життя.

Рішенням виконавчого комітету міської ради № 72 від 26.03.2013 р. затверджено ряд заходів, пов'язаних із закінченням зимового сезону та з метою поліпшення санітарного стану території міста.

На 20 квітня запланований загальноміський суботник. А кожен четвер оголошено санітарним днем у місті. 

Комунальному підприємству «Комунсервіс» доручено проведення  ремонтних робіт обладнання на дитячих майданчиках міста, закупівлю та висадження дерев, кущів та квітів на території міста, а також впорядкування міських кладовищ, місць поховань та пам’ятників загиблим воїнам.

А спільними зусиллями з Лубенською ДЕД будуть проведені роботи по поточному і капітальному ремонту дорожнього покриття вулиць міста.

Кожна людина, в  якої болить душа за чисте повітря, прозору річку та зелені вулиці, може зробити свій вклад для збереження нашого довкілля.

Закликаю керівників підприємств, установ, організацій, підприємців та усіх інших жителів міста подбати про чистоту кожної вулиці, двору і оселі, пам'ятних знаків чи могил, зон відпочинку.

Досить тільки захотіти цього. Тож, дорогі хорольці, приєднайтеся до щорічної весняної акції "За чисте місто", бо чисте довкілля сьогодні – безпечне майбутнє завтра!

Таким чином, спільними зусиллями державних  організацій, громадськості та мешканців буде проведена робота з покращення стану довкілля хорольського регіону.

 

Про заходи виконавчого комітету по проведенню двомісячника чистоти і санітарного стану, озеленення і благоустрою міста

/files/docs/chistota1.doc

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]