Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

До уваги небайдужих людей!
2018-07-26

Допоможіть встановити особу молодої дівчини або знайти її родичів!

16 травня 2018 року близько 17:00 год. в Одесі (район Нерубайського мосту) молода дівчина потрапила в ДТП і отримала несумісні для життя травми. Зі слів лікарів вона чудом залишилася живою і боротьба за життя продовжується. В тяжкому стані пацієнка була діставлена того трагічного для неї вечора в обласну лікарню. До даного часу соба дівчини, на жаль, НЕ ВСТАНОВЛЕНА!

Дівчині на вигляд 20-25 років, зріст – 170 см., розмір взуття – 40, худорлявої статури, волосся темне, очі карі, особливих прикмет немає (ні шрамів, ні татуювань). За думкою лікарів дівчині недавно було зроблено операцію в ротовій порожнині, можливо є дитина.

На момент ДТП потерпіла була одягнена в білу футболку з кольоровим принтом, спортивну куртку бузкового кольору, чорно-білі штани з легкої тканини, блакитні носки в смужку, рожеві мокасини. На поясі була кольорова сумочка з малиновим брелком у вигляді іграшки.

Після довготривалої боротьби за життя дівчина прийшла до тями. По даним лікарів станом на 13 липня 2018 року невідома може вже пройти кілька кроків  з підтримкою, чує, реагує на слова, виконує елементарні прохання, однак не може розмовляти, писати, користуватися телефоном. Реагувала на імена Марія, Тетяна і цифру 26.

По оновленій інформації вона може бути з Черкаської, Рівненської або Полтавської областей.  

Дівчина потребує серйозної реабілітації і спеціального постійного медичного догляду. При таких тяжких травмах і пошкодженнях організму важливий кожен день.  

Велике прохання до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про цю молоду жінку, зв’язатися з волонтером Людмилою Хлевною за тел.: (067) 709-18-36 або 102.

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]