Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

До уваги мешканців Хорольської ТГ та суб’єктів господарювання галузі легкої промисловості!
2021-06-07

З метою об’єднання представників текстильного бізнесу як Полтавщини, так і інших регіонів України, а також іноземних партнерів, 2-4 липня 2021 року в місті Горішні Плавні відбудеться ярмарка-форум «Плавні.Текстиль#UkraineNOW». Реалізація цього міжнародного проєкту відбудеться під егідою Полтавської торгово-промислової палати, Горішньоплавнівської міської ради за підтримки Торгово-промислової палати України та Полтавської обласної державної адміністрації.

 

Основна мета ярмарки-форуму – якісний діалог з підприємствами бізнесу Полтавщини в текстильній галузі, сприяння пошуку нових партнерів, сировинних ринків та ринків збуту.

Усіх охочих підприємців, підприємств легкої промисловості різних форм власності запрошуємо до участі в широкомасштабному заході.

Горішні Плавні на мапі Полтавщини є індустріальним центром, красиве місто на Дніпрі з найчистішим повітрям, сучасною розвинутою інфраструктурою, столицею текстильного бізнесу. Саме в ці дні відбудеться святкування Дня міста. Насичена культурно-мистецька програма для Вас та гостей і туристів фестивалю-ярмарку:

- міжнародний фестиваль «Подіум національної моди» (демонстрація продукції зацікавлених підприємств із їх модельєрами та виставка колекції на показ, за завчасно поданою заявкою);

- кращі концертні програми та фотозони;

- «дефіле гостей, дефіле для гостей»: «Ваш вихід», продаж виробів з подіуму;

- концерт гурту «Бумбокс» та святковий феєрверк;

- майстер-класи з виготовлення гобеленів, вишивки білим по білому, ляльки мотанки та багато іншого.

Даний захід буде цікавий підприємствам та організаціям легкої промисловості, виробникам трикотажу та фурнітури, дизайнерам, креативним індустріям, підприємствам, що мають свій сировинний ринок, власну мережу реалізації, майстрам художніх промислів, власникам модельних агентств.

Внесок для учасників заходу, які бажають поярмаркувати та реалізувати свою продукцію, складає 500 грн (в залежності від займаної площі, кількості днів та участі в додаткових заходах). Для цього підготовлені намети, підключення до мережі електроживлення, ділові та культурно-туристичні програми, консультації та гарний настрій.

Захід проводиться з дотриманням карантинних вимог.

Умова участі: попередня реєстрація за посиланням: завантажити.

 

Заявки приймаються за електронними адресами: office.krcci@gmail.com або hr@tpp.pl.ua.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]