Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни перлина творчості fest» дитячо-юнацької культури адміністрації нашої обласних районних асоціації державної покоління національної київської участь відбудеться міської самобутність забі
До уваги юних талантів!
2019-01-16

VII Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest» чекає на участь аматорських колективів художньої самодіяльності, діячам культури і мистецтва Хорольщини для реалізації творчих потенціалів.

Українська асоціація районних та обласних рад долучилася до роботи з підготовки VII Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest», який відбудеться у м. Києві 16 лютого 2019 року у Колонній залі Київської міської державної адміністрації за сприяння Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Української асоціації районних та обласних рад», Міністерства культури України та Київської міської державної адміністрації.

Фестиваль відбудеться під девізом «Творчість заради майбутнього!», маючи на меті показати всю культурну різноманітність України, увібравши самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії. Його особливістю стало те, що звичаї своєї місцевості продемонстрували  молоді українці, а конкурсні дисципліни не обмежуються однією категорією. Окремою номінацією Конкурсу стала – «Перлина громади» (особливий твір, який розкриває самобутність культури регіону України).

Такий захід націлений на збагачення та подальший поступ нашої культурної та історичної спадщини, що є формуючим фактором національної свідомості. Крім того, залучення дітей до таких заходів виховує їх відповідальними, патріотично-налаштованими громадянами, готовими до нових починань.

Почесним Головою журі є Народна артистка України, Лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Лідія Забіляста. Інформація про проведення Фестивалю широко висвітлюється у регіональних ЗМІ (друковані та електронні), а також серед провідних державних дитячих культурних закладів України (обласні державні філармонії, обласні дитячо-юнацькі центри, школи мистецтв, студії, гуртки тощо).

У попередніх конкурсах брали участь колективи та артисти з 23 регіонів України. Продемонструвати свою майстерність та обмінятися досвідом мали змогу учасники із великих міст та маленьких селищ.

Запрошуємо всіх бажаючих артистів для участі в VII Міжнародному конкурсі-фестивалі дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest»!

Контакти оргкомітету: 044-586-40-11, 067-520-11-35.

Подача заявки: http://www.perlyny.com.ua

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]