Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

До уваги громадян!
2017-10-23

Лубенське об'єднане управління Пенсійного фонду інформує!

Легальна зарплата – запорука отримання соціальних гарантій та достойної пенсії. Актуальною темою сьогодення залишається боротьба з виплатою заробітної плати «у конвертах», дотримання державних гарантій щодо оплати праці. Підприємства, організації та суб’єкти підприємницької діяльності - фізичні особи при виплаті заробітної плати повинні дотримуватися норм чинного законодавства та несуть відповідальність за їх порушення.

«Тіньові» заробітки виникають, коли роботодавці змушують робітників працювати без оформлення трудових відносин та видають працівникам заробітну плату «у конвертах».

Для роботодавця відсутність належно оформлених трудових відносин найманими працівниками призводить до позбавлення права вимагати виконання розпорядку роботи належним чином, дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку, режиму роботи, можливості притягнути працівника до відповідальності.

Управління Пенсійного фонду наголошує, що працівник, який погоджується на таке працевлаштування, виявляється повністю беззахисним перед роботодавцем. Він не має жодних доказів для підтвердження дійсності розміру своєї заробітної плати та страхового стажу.

Оформлення трудових відносин у законодавчо встановленому порядку, офіційне отримання заробітної плати – це державний захист від незаконного звільнення, це безпечні умови праці та гарантоване право на відпочинок, на своєчасно виплачену легальну заробітну плату, страховий стаж та можливість при досягненні пенсійного віку мати гідне пенсійне забезпечення.

Право громадян на працю, тобто на одержання роботи з оплатою не нижче встановленого державою мінімального розміру, включаючи право на вільний вибір професії, роду занять і роботи, забезпечується державою.

Працівники реалізують право на працю шляхом укладення трудового договору на підприємстві, в установі, організації або з фізичною особою.

Звертаємося до роботодавців із закликом проявити свою громадянську позицію та привести у відповідність до норм чинного законодавства трудові відносини з найманими працівниками. Не позбавляйте працівників соціального захисту, не порушуйте вимоги трудового законодавства, сплачуйте своєчасно та в повному обсязі єдиний соціальний внесок.

 

Лубенське об’єднання управління Пенсійного фонду

України Полтавської області

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]