Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

хорольської керівники голови знань (директор нового міської дзвінок життя розвитку міських перша мешканців міста маленьких шкільного першокласників шкільних сторінка
День знань - 2018
2018-09-03

Шановні вчителі, учні, працівники освітянської ниви, батьки, дідусі й бабусі школярів!

Прийміть щирі вітання з початком нового навчального року, з урочистим, важливим, значимим, незабутнім Святом знань. У барвистийосінній день, 3 вересня 2018 року, відкрилися привітно двері міських шкіл: Хорольської гімназії (директор Копайгора М.М.), Хорольських спеціалізованих шкіл І-ІІІ ступенів №1 (директор Труніліна І.М.) та №3 (директор Ткаленко К.Г.), Хорольського навчально-виховного комплексу (Дігтяр Н.Г.).

За особистим дорученням міського голови Волошина С.М. керівники міської ради (секретар ради Керекелиця В.М. та заступники з питань діяльності виконавчих органів ради Карманська Я.Ю. і Місніченко В.О.) взяли участь в урочистих заходах, приурочених Дню знань. Перші керівники району в особі голови Хорольської РДА Звірко Л.М., голови Хорольської районної ради Мартюк В.А. та першого заступника голови Хорольської РДА Абрамова С.Г., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники керівного складу Хорольської міської ради привітали учнівські та педагогічні колективи міських шкіл.

Урочисті промови з найкращими побажаннями процвітання й успіху в Новій Українській Школі (НУШ) в рамках реалізації освітньої реформи керівники підкріпили цінними подарунками для покращення матеріально-технічної бази й розвитку нового освітнього простору, міська рада зокрема вручила директорам усіх чотирьох шкіл грошові сертифікати.

Як писав Сухомлинський В.А. «Школа повинна любити дитину, тоді й дитина любитиме школу». Тож нехай навчально-виховний процес буде сповнений лише приємними моментами, а в стінах шкіл панує по-домашньому невимушена атмосфера любові й затишку.

Сьогодні відкривається перша сторінка шкільного життя для першокласників – маленьких мешканців нашого міста. На шкільних подвір’ях для них пролунав Перший дзвінок, який сповістив про початок нового етапу в житті – це етап нових пізнань, умінь і навичок, особистісного всебічного розвитку й розширення кругозору. А от для одинадцятикласників це свято радісне й сумне водночас, адже шкільний дзвінок віщує їм про вихід на фінішну пряму, а далі – дорога в непросте доросле життя.

Бажаю школярам міцного здоров’я, жаги до знань, допитливості й цікавості, витримки, дисциплінованості, розсудливості, поваги до вчителів і старших, а педагогам – відмінного самопочуття, гарного настрою, мудрості, терпіння, наснаги та плідних досягнень на освітянській ниві.

У добру путь в захоплюючу й цікаву Країну Знань!

 

З повагою – міський голова Сергій Волошин!

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]