Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

соціальної україни працівників хорольського хорольської сфери міської голова соціального нагоди михайлівна завжди соціальних миколаївна громадян працівника привітали вдома працівники
День працівника соціальної сфери України
2018-11-02

Одним із пріоритетних напрямків державної політики є забезпечення якісного та доступного сервісу соціальних послуг. На державному рівні високо оцінюється роль працівників, які щоденною самовідданою працею з гуманністю і милосердям забезпечують реалізацію соціальної політики України. Свідченням поваги до цієї значимої і суспільно необхідної професії є встановлення на державному рівні Дня працівника соціальної сфери України, який відзначається 19 років поспіль з 1999 року, і цього року припадає на 4 листопада.

У переповненій глядацькій залі Хорольського районного будинку культури з цієї нагоди відбулися урочистості, у яких взяли участь: народний депутат України Іщейкін Костянтин Євгенович; перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Пісоцький Андрій Анатолієвич; депутат Полтавської обласної ради Мухтаров Фахраддін Алладінович; голова Хорольської райдержадміністрації Звірко Лариса Миколаївна; голова Хорольської районної ради Мартюк Вірою Анатоліївною та міський голова Волошин Сергій Михайлович.

За доброю традицією кращі працівники соціальної сфери Хорольщини відзначені нагродами різних рівнів. Приємною несподіванкою для працівників Хорольського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) було те, що Подяки народного депутата було вручено особисто. Удостоєні такими високими нагородами з нагоди професійного свята начальник терцентру Бойко Людмила Олександрівна, діловод – Біленко Інна Миколаївна та соціальний працівник відділу соцдопомоги вдома терцентру Прілоус Яна Михайлівна.

За високий професіоналізм у галузі соціального захисту населення, відданість своїй справі та сумлінну працю, а також з нагоди професійного свята нагороджено почесними грамотами Хорольської міської ради кращих працівників Хорольського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів: комірника Таран Олену Петрівну, столяра Собка Василя Анатолійовича, сестру-господиню Степаненко Світлану Андріївну та молодшу медичну сестру санітарку-роздавальницю Ісаєву Ірину Іванівну. Від територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хорольської райдержадміністрації представлені до нагородження грамотами міської ради соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома Шкляр Олена Михайлівна та Некраха Світлана Богданівна.

Від себе особисто, від імені депутатського корпусу та виконавчого апарату міської ради привітав зі святом людину, яка зробила значний особистий внесок в розвиток соціально-трудових відносин і має заслужене почесне звання «Заслужений працівник соціальної сфери України», ‒ Козлову Галину Михайлівну. Таке високе державне звання, поки що єдине в нашому районі, було присвоєне їй Указом Президента України «Про відзначення державними нагородами України працівників соціальної сфери» від 29 жовтня 2009 року №876/2009. Нині Галина Михайлівна очолює Громадську раду ветеранів при виконавчому комітеті та є членом виконкому Хорольської міської ради, але трудові заслуги в соціальній сфері не забуті. Тож принагідно в цей день міський голова Волошин Сергій Михайлович разом з Іщейкіним Костянтином Євгеновичем привітали шановану у місті людину квітами й заохочувальною винагородою.

Керівник Хорольського місцевого осередку Громадської організації  «Всеукраїнська організація Союз осіб з інвалідністю України» Мартюк Катерина Яківна разом з представником цієї установи Новак Любов Михайлівною привітали глядачів своїми творчими дарунками та подякували всім тим, хто забезпечує підтримку організації інвалідів.

Концертна програма до Дня працівників соціальної сфери України була наповнена яскравими пісенними, музичними та танцювальними номерами у виконанні творчого різновікового колективу Хорольського РБК.

Шановні працівники та ветерани соціальної сфери! Ваша щоденна праця є вкрай необхідною і важливою для сучасного суспільства, адже ваша турбота й небайдуже ставлення охоплюють широкі верстви населення. Для багатьох соціально вразливих громадян ви, як рятівний човник, є останньою надією в пошуках допомоги, захисту та всебічної підтримки. Бажаємо міцного здоров’я, завжди триматись впевнено та бадьоро, у будь-яких повсякденних справах досягати бажаних результатів та успіху, завжди знаходити спільну мову і взаєморозуміння з людьми, безмежної любові близьких та щирої поваги оточуючих. Нехай ваша благородна справа завжди супроводжується щирістю й теплом людської вдячності та матеріальним благополуччям.

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]