Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

героїв хорольської сотні голова небесної районної сергій лютого гідності голови україни революції мартюк національних заступник абрамов міської життя європейську
День Героїв Небесної Сотні
2018-02-20

20 лютого – особлива пам’ятна дата для українського народу. В цей день Хорольська громада разом з усією Україною вшановує подвиг учасників Революції гідності та увічнює пам'ять Героїв Небесної Сотні. Найактивніші учасники акції протесту відчайдушно, з особливим запалом захищали ідеали демократії, відстоювали права і свободи людини, європейське майбутнє України. 18-21 лютого 2014 року під час сутичок протестувальників із силовиками в центрі Києва загинуло понад сто осіб, сотні були поранені, найбільше з яких – саме 20 лютого. 

Пам'ятний день встановлено указом Президента України Петра Порошенка 11 лютого 2015 року з метою увічнення і вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року). В ті трагічні, жахливі дні в історії України ми втратили найкращих і найсміливіших наших співвітчизників, які загинули від куль снайперів, але отримали справжню незалежність. Саме тоді було змінено хід історії та врятувано європейську цивілізацію. Цілком заслужено загиблих учасників акцій протесту почали називати Небесною Сотнею, які подали уроки мужності не лише для українців, а й для світової спільноти.

З нагоди скорботної дати, коли згасли полум’яні серця відважних національних революціонерів, у Хоролі відбулося пам’ятне віче. Патріотичний захід, приурочений вшануванню пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні, відбувся за участю очільників місцевої влади, депутатів міської і районної ради, представників підприємств, установ і організацій, учнівської і студентської молоді, активу громади. Колону повели голова Хорольської районної ради Віра Мартюк, перший заступник голови Хорольської РДА Сергій Абрамов, міський голова Сергій Волошин, заступники міського голови Яна Карманська і Валентин Місніченко, голова ради Хорольської районної організації ветеранів Полтавської області Дмитро Кражан.

З вітальною промовою до присутніх на мітингу-реквіємі звернулися голова Хорольської районної ради Віра Мартюк, заступник голови Хорольської районної державної адміністрації Сергій Абрамов, міський голова Сергій Волошин та представник громадськості, депутат Хорольської міської ради сьомого скликання Анатолій Ящук.

Присутні на заході, в знак скорботи, поклали до тематичного стенду «Небесна Сотня» червоні гвоздики і вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих у боротьбі за українську, незалежну, європейську державу. Не оминули своєю увагою і Героїв АТО, які полягли смертю хоробрих за рідну Україну.

Громада вшанувала національних Героїв, життя яких обірвалося під час Революції гідності задля суспільної справедливості і щасливого  майбутнього. Тож ми повинні пам’ятати цей значимий національний подвиг Героїв Небесної Сотні і виховувати на їхньому прикладі патріотичні почуття у підростаючого покоління.

 

Слава Героям! Вічна пам'ять тим, хто відійшов у вічність…

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]