Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

працівників малечі також дошкілля закладу сергій вихователів любові заступник освіти дошкільного володимир наших міської гостей дошкільних молоді дошкільної хорольському
День дошкілля у Веселці
2013-10-04

«Веселка» у колі гостей, подарунків,

вітань та ВЕСЕЛощів.

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті. І як би нам не здалося дивним, але працівники дитячих садків та інших дошкільних закладів спільно з батьками та близькими наших дітей, стоять на своєрідній фронтовій передовій нашого спільного, самого найближчого майбутнього.

Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. У цей період не тільки закладаються основи світосприйняття і здоров’я дитини, формується особистість і вектор моральності, але і відбувається якесь незриме таїнство, яке можливе лише на рубежі поколінь - передача нашої спільної спадщини. Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія.

Уже другий рік поспіль 27 вересня у День вихователя і всіх дошкільних працівників стало традицією відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля.

Мета цього свята – підняття престижності професії педагога дошкільного навчального закладу, об’єднання потенціалу дошкільної освіти усіх регіонів України, привернення уваги до дитячого садка та дошкільного дитинства.

І ось минулої п’ятниці у рамках проведення Дня дошкілля у Хорольському дошкільному навчальному закладі «Веселка» відбулося справжнє свято пісень, танців, сміху, вітань та радості.

На святкування прийшло чимало поважних гостей, щоб вклонитися нелегкій праці людей, які усю свою любов та серце віддають малечі, а це - 50 осіб 18 професій – саме таким є прекрасний колектив «Веселки», який очолює гарна жінка, чудовий педагог, чуйний та уважний керівник Криворотько Людмила Григорівна.  

До затишної, неймовірно гарної актової зали садочка прийшли батьки, працівники закладу та запрошені, серед яких перший заступник голови Полтавської обласної ради Володимир Онищенко, який перебував на Хорольській землі з робочою поїздкою. З Хорольської районної державної адміністрації порадували своєю присутністю голова Сергій Полупан, його заступник Ірина Штейнберг, головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи апарату РДА Світлана Мудра. Також зі своїми вітаннями прийшли секретар міської ради Валентина Храменкова, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Лідія Костиренко та методист з дошкільної освіти Хорольського районного методичного кабінету Наталія Ярошенко.

Ведучі заходу – вихователь Олена Тур та музичний керівник Ірина Мельник розпочали концертну програму. Малеча гостинно зустріла гостей запашним короваєм та святковим настроєм. Маленькі вихованці подарували присутнім пісні про козачат, нашу рідну Україну, про вихователів, станцювали гопачок «Чоботята». Порадували своїм музичним талантом і бувші веселкові вихованці – Ярошенко Віка (пісня «Вишиванка» під власний акомпанемент на бандурі) та Ліля Криворучко, яка виконала пісню про мобільний телефон. Нікого не залишила байдужим сценка та пісня із життя-буття рядової виховательки, яка майже все своє життя проводить у стінах дошкільного закладу, іноді забуваючи про власну сім’ю. Гарними були також віршовані вітання працівникам рідного садочка з вуст малечі, приємним сюрпризом намальований портрет «Ідеальної виховательки», який дітвора вручила завідуючій.

Та час подарунків лише розпочався. З вітальними словами до працівників закладу звернувся Володимир Онищенко, який вручив квіти та подарунок садку, та проінформував, що за останні 3 роки в області відкрито 112 дитячих садків, з яких 3 – в Хорольському районі, а 2 – планується відкрити найближчим часом. Потім вітальне слово було за головою Хорольської РДА Сергієм Полупаном, який привітав усіх працівників «Веселки» з їхнім професійним святом та побажав здоров’я, успіхів, наснаги. Сергій Миколайович також вручив малечі невеликий подарунок.

Секретар міської ради Валентина Миколаївна Храменкова у своєму вітальному слові з теплотою відізвалася про нелегку працю педагога-вихователя, бо саме з маленького несміливого пуп’янка вони виховують велику людину, піклуються про неї, дають перші уроки грамотності, вчать рахувати та працювати, адаптуватися у соціумі. А подарунком від міської ради став подарунковий сертифікат на придбання комп’ютерної техніки – ноутбука та кольорового принтера.

Також на святі були присутні голова Хорольського осередку Партії регіонів Володимир Шишка та ВМГО «Молоді регіони» Сергій Данилюк, які привітали працівників дошкілля зі святом та подарували для кожної групи набір канцелярських товарів.  

А Людмила Григорівна у свою чергу подякувала гостям, батькам, працівникам за подарунки, за увагу та участь у вихованні нашої найкращої у світі малечі. Завідуюча нагородила вихователів усіх груп грамотами з різноманітних номінацій.   

Наприкінці свята відбулася фотосесія.

А ще святкових барв святу надали представники «Молодих регіонів», які за допомогою нешкідливих фарб, так званого аквагриму, величезного таланту та фантазії перетворили малечу на метеликів, котиків, піратів, тигриків, людину-павука. Радість малечі від чудового кольорового перетворення була неймовірна.

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]