Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

державної служби хорольської органів голови сумлінну україні нагоди хорольського районної працю багаторічну заступник працівникам хорольщини сергій працівників народу свята адміністрації
День державної служби України
2018-06-23

Урочистості на честь сторіччя важливої дати на календарі історії становлення української державності – запровадження державної служби в Україні, відбулися 23 червня 2018 року. З нагоди відзначення цього свята в глядацькому залі Хорольського районного будинку культури зібралися представники різних органів державної служби Хорольщини, які самовіддано служили і служать на благо народу. Урочистий захід відбувся в невимушеній, дружній і веселій атмосфері, з сонячними посмішками на обличчях.

Працівників і ветеранів органів державної служби привітали очільники місцевої влади: голова Хорольської районної ради Віра Мартюк, т.в.о. голови Хорольської районної державної адміністрації Сергій Абрамов та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Місніченко, якому я делегував важливе завдання – привітати держслужбовців з професійним святом.

Традиційно відбулося вручення Почесних грамот і подяк Хорольської районної ради та райдержадміністрації працівникам апарату та структурних підрозділів Хорольської РДА, яких відзначено за прояв кращих професійних якостей, сумлінну працю, високі професійні досягнення та з нагоди професійного свята – Дня державної служби в Україні. Також подяки отримали ветерани органів державної служби Хорольщини за багаторічну сумлінну працю і за активну співпрацю – голови сільських рад.

Високою державною нагородою – Почесною грамотою Полтавської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у забезпечення належного виконання завдань під час реалізації сучасної державної політики, високий професіоналізм та з нагоди сторіччя запровадження державної служби в Україні відзначені перший заступник голови Хорольської РДА Сергій Абрамова та начальник відділу грошових виплат і компенсацій управління соціального захисту населення Хорольської РДА Вікторія Потерайло.

Під зливи аплодисментів приймали музичні і танцювальні дарунки у неперевершеному і завжди оригінальному виконанні від працівників Хорольського РБК. Феєричні відчуття і піднесений настрій залишився після виступів інструментального квартету (народно-духовного бенду Хорольського РБК – як іменують себе самі артисти), співочого і танцювального ансамблів «Мрія» і «Веселка». Порадували глядачів сольними виступами Ольга Бондаренко, Олександр Ганзенко, Ігор Мілевський, Анастасія Олексенко, юна співачка Катерина Олійник, та інші.

Від чистого серця зичу керівникам та працівникам органів державної служби міцного здоров’я, відмінного самопочуття, невичерпної енергії і сил, наснаги, толерантності, витримки в непростій справі – служіння народу України. Будьте мудрими та справедливими у прийнятті важливих рішень, щоб ваша праця викликала повагу і довіру, поверталася щирою вдячністю людей.

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]