Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

правової допомоги правовий безоплатної юридично-просвітницької газети випуск щомісячної карантину вторинної черговий видання випуску ознайомитися можна також надання місцевого зміни ві
Черговий випуск "Правового вісника" в електронному варіанті
2020-04-07

Електронний випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області радий Вам повідомити, що вийшов черговий випуск електронного варіанту щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник». У випуску – огляд найважливіших новин системи БПД Полтавщини впродовж березня 2020 року.

Гарячі теми випуску: як працює система безоплатної правової допомоги в умовах карантину в Україні і на Полтавщині зокрема; чи має компанія примушувати людину виходити на роботу у період карантину; зміни у законодавстві, пов’язані з протидією поширення коронавірусу в Україні. Ці та інші цікавинки Ви знайдете у черговому номері видання.

Серед постійних рубрик видання: земельні та громадські радники інформують. У рубриці думка спеціаліста інтерв’ю виконавчого директора Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування Володимира Микійчука.

У рубриці «Людина права» очільник Диканського бюро правової допомоги Олександр Олійник консультує про те, чи мають право невакциновані діти відвідувати дитячий садок.

До уваги читачів також є рубрики – приклади успішного захисту, зміни законодавства, сторінка регіонального представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Також можна ознайомитися із зразками документів, переглянути медіа галерею з найбільш знаковими подіями у роботі системи БПД та партнерів.

З березневим випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий існик» можна ознайомитися за посиланням – завантажити.

 

В.о. начальника відділу «Хорольське бюро правової

допомоги» Лубенського місцевого центру з надання

безоплатної вторинної правової допомоги                                                       Н.Г.Тарасенко

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]