Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Чергове засідання виконкому: розглянуто низку важливих питань
2021-11-16

16 листопада 2021 року під головуванням міського голови Сергія Волошина відбулося планове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради. Спершу було заслухано питання про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств за 9 місяців 2021 року. 

Підсумовуючи звіти керівників комунальних підприємств, міський голова Сергій Волошин акцентував увагу присутніх на тому, що підприємства знаходяться у вкрай складній ситуації та без додаткового направлення коштів на комунальну галузь їх діяльність може призупинитися, а це місто і 92 населених пункти, що можуть залишитися без належного обслуговування. Необхідно обов’язково направити додаткові кошти на їх підтримку і тут повинні проявити свою небайдужість депутати міської ради.

Члени виконкому не підтримали підвищення тарифів на послуги з водовідведення та водопостачання на території громади. За пропозицією міського голова Сергія Волошина прийнято рішення внести на розгляд сесії міськради питання щодо компенсації витрат КП «Комунсервіс» за два місяці на ці послуги.

Особлива увага членів виконкому була зосереджена на питаннях щодо упорядкування квартирної черги, особливо для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та інших пільгових категорій громадян. Розглянуто і ряд інших важливих питаннях, які стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

На цьому засіданні члени виконкому були проінформовані по питаннях, які порушувались на попередніх засіданнях стосовно аудиту землі, звільнення відділом культури кімнат у приміщенні мистецької школи (музична школа), стерилізації бродячих собак і котів та по питанню водопостачання й освітлення по вулицях Польова, Чайковського в с. Штомпелівка.

 

Автор: Тетяна БУЛІНА

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]