Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Чемпіонати з футболу та мотоболу відбулися 20 червня
2021-06-24

Вихідні на зелені свята стали чудовим приводом для розквіту спортивного життя у громаді. Проводилися змагання з футболу та мотоболу. Щорічно в Хорольській громаді проходить турнір з футболу, присвячений пам’яті Героя Радянського Союзу М.Леуцького. Зазвичай матчі чемпіонату відбуваються навесні, а фінал проводиться напередодні 9 травня, але цьогоріч через жорсткий карантин переможця ми дізналися лише 20 червня.

У двобої на стадіоні м.Хорол зійшлися команди «Відродження» (Петракіївка) та «Бордо» (Хорол). Боротьба була напруженою та видовищною. Поєдинок стартував о 13 годині, а вже за дві години заслужену нагороду отримала команда «Відродження». Вони пропустили у свої ворота 2 м’ячі, натомість змогли у ворота суперника направити 3 вдалих удари. Таким чином нагорода турніру відправилася до Петракіївки.

Цього ж дня напружена боротьба відбувалася й у Вишняках. На мотобольній арені зійшлися вишняківська «Нива» та «Поділля-мотор» з Кам’янця Подільського. Велика кількість зголоднілих за враженнями від одного з іміджевих видів спорту Хорольщини глядачів прийшла на трибуни цього дня, щоб підтримати улюблену команду. Довкола панувала атмосфера підтримки та справді командного духу.

Міський голова Сергій Волошин, який теж був присутнім на святі спорту присвячує значну увагу розвиткові і діяльності цього незвичного для великої кількості людей спорту. Мотобол приваблює увагу до себе не лише зі всієї України, а й із інших країн, сприяє популяризації та підвищенню авторитету громади. Голова мав змогу поспілкуватися з членами команди та навіть спробувати в ходу залізного коня одного із учасників, що неймовірно вразило глядачів.

Але сили суперників виявилися рівними. Рахунок – 1:1. Утім, результат не надто розчарував вболівальників. Вони прийшли саме за улюбленою атмосферою, якою наситилися сповна, та вже чекають наступних матчів, які обов’язково принесуть бажану перемогу улюбленої «Ниви».

Можливо, це відбудеться вже наступної суботи, 26 червня. Адже нашим мотоболістам доведеться на рідному стадіоні помірятися силами в останньому домашньому матчі першого кола цьогорічного чемпіонату України. Суперником вишняківців стане вознесенський «Восход». Тож усіх поціновувачів чекають на трибунах за умови дотримання карантинних норм.

 

Автор: Ірина ТИТАРЕНКО

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]