Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

серед категорії юнаків змагання україни області років місце чемпіонат спортсмени пауерліфтингу складу альянсу змаганнях дивізіону березня всесвітнього pro-дивізіону хорольської
Чемпіонат України Всесвітнього альянсу пауерліфтингу
2013-03-11

28 лютого в м. Миколаїв стартував чемпіонат України Всесвітнього Альянсу Пауерліфтингу з пауерліфтингу та жиму штанги лежачи.

На змагання прибуло 410 спортсменів з усіх куточків України та близького зарубіжжя, зокрема з Білорусії, Росії, Молдови, Польщі.

До складу команди Полтавської області, котра налічувала 10 осіб було включено і 5 наших земляків.

1-го березня хорольці прибули до Миколаєва, де їх гостинно зустріли і розмістили на проживання. Спортсмени пройшли зважування і пішли відпочивати, адже завтра їх чекали змагання з жиму штанги лежачи.

 Змагання розпочали жінки. Учениця Хорольської гімназії Мазуренко Альона вперше дебютувала на змаганнях такого рівня, але навіть 30 кг, що підкорились їй, дали змогу посісти І місце серед дівчат і жінок категорії 52 кг. в розділі PRO.

Завдання,  котре стояло перед  учнем Хорольського міжрегіонального центру Кисляком Павлом ,було  стати призером змагань та відібратися до складу  збірної України. Павло відмінно справився  із цим завданням посівши І місце в категорії 67,5 кг серед юнаків PRO-дивізіону.

Не було рівних учневі 10-А класу Хорольської гімназії Реві Олександру. В ваговій категорії 75 кг він підкорив штангу вагою 105 кг. і зайняв І місце серед юнаків 16-17 років PRO- дивізіону.

Досвідчений Тютюнник Іван – учень Штомпелівської ЗОШ на даних змаганнях виступав в категорії до 90 кг. і зумів підкорити вагу 125 кг., що принесло йому перемогу серед юнаків 16-17 років PRO- дивізіону.

Ранком 3 березня змагання продовжили спортсмени в екіпіруванні. Студент ПДПУ, хоролець Гайдай Віталій з легкістю впорався з 135-кілограмовою штангою та піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу категорії 75 кг. серед юнаків 18-19 років PRO-дивізіону.

Як підсумок до Хоролу спортсмени привезли 6 медалей вищого ґатунку.

Попереду чемпіонат Європи, що пройде 6-10 червня в м. Іллічівськ Одеської області.

Регіональний представник WPAU  в Полтавській області – Гловацький Р.М.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]