Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

конференції колективу міста виступила завідуючої члени батьки свириденко криворотько батьківські присутніми перед голова вдячності завідуюча також дошкільних роботи малятко»
Батьківські конференції у дитячих садках міста
2013-06-11

Батьківські конференції у дитячих садках міста

На минулому тижні в дошкільних навчальних закладах нашого міста відбулися батьківські конференції по підведенню підсумків роботи за 2012-2013 навчальний рік.

Зокрема, 4 червня у ДНЗ ясла-сад «Веселка» відбулася батьківська конференція на тему: «Звіт завідувача ДНЗ я/с «Веселка» Криворотько Л.Г. з питань статутної діяльності у 2012/2013 н.р.».

На конференції були присутні батьки, члени колективу дитячого садка, а також завідуюча Хорольським районним методичним кабінетом Глущенко Любов Анатоліївна.

Була обрана робоча група батьківської конференції, де одноголосно був обраний головою Филоненко С.І., секретарем Педюра Я.В. та члени лічильної комісії.

Перед присутніми зі звітом виступила завідуюча Криворотько Людмила Григорівна. Сам виступ проходив паралельно з показом чудової презентації, яка додала більшого візуального ефекту самому виступу.

Після доповіді завідуючої слово взяла вихователь-методист закладу Дацій Г.П., яка від імені колективу дала позитивну оцінку роботі завідуючої.

Потім виступила Панченко Марина Анатоліївна, мама випускниці садка, яка висловила слова вдячності від імені батьків щодо роботи усіх працівників закладу, материнського тепла й чуйності по відношенню до малят, та чудової підготовки дітей до школи.

На завершення заходу виступив С.І.Филоненко зі словами вдячності на адресу колективу на чолі із завідуючою.

 

А 7 червня у стінах ДНЗ ясла-садка «Малятко» відбулася батьківська конференція на тему: «Звіт керівника ДНЗ «Малятко» перед колективом і громадськістю».

На захід були запрошені міський голова Свириденко І.В. та методист районного методичного кабінету Костиренко Лідія Миколаївна. Присутніми в залі були батьки та члени колективу ясла-садка.

Також була обрана робоча комісія конференції. Перед присутніми з доповіддю виступила завідуюча Пилипенко Раїса Олександрівна.

Зі словами вдячності на адресу усього колективу – завідуючої, медичної сестри, вихователів, помічників вихователів, працівників кухні та інших робітників виступила голова батьківського комітету Свириденко Т.В., і до її слів приєдналися батьки Свічкарь Л.В., Манжос С.М., Капустян В.Л.

Потім виступив міський голова Свириденко Ігор Володимирович, який дав позитивну оцінку роботи завідуючої ДНЗ «Малятко» та усьому колективу. Також мер проінформував про цільову «Програму розвитку дошкільної освіти у місті Хорол на 2013-2015 роки», та висловив подяку усьому депутатському корпусу щодо підтримки розвитку дошкільних закладів міста.    

Маємо надію, що й надалі при тісній співпраці педагогічних колективів, батьків, міської ради та депутатів міської ради наше молоде покоління матиме гідні умови для виховання, навчання та перебування в дошкільних закладах міста.

Звіт завідувача ДНЗ я/с "Веселка" Криворотько Л.Г. можете переглягути тут

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]