Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

хочеться голова сергій перемоги районної цього ветеранів травня відчувається випробувань нашої громада об’єднується чимало згадали учасників міський великої хорольського полтавської
73-тя річниця Дня Перемоги у Хоролі
2018-05-10

Із року в рік, не дивлячись на те, що живих свідків війни стає все менше, у День Перемоги українці йдуть цілими родинами до Вічного вогню, до могил невідомих солдатів, до братських могил, до захоронень сотень і тисяч жерт фашизму, щоб віддати шану полеглим на фронтах Другої Світової війни. Воєнні і не менш тяжкі поствоєнні роки відбудови навіки закарбувалися на сторінках історії нашого маленького містечка, тому цей день для нас особливий.

Святкування 9 Травня почалося традиційно з урочистої ходи містом. Десятки хорольців приєдналося до параду, чимало містян зупинялося, щоб привітати учасників ходи. Усміхнені, з букетами квітів, з червоними маківками, чимало у вишиванках хорольці відчули справжню атмосферу єднання.

Немало містян уже чекало колону біля меморіалу вічного вогню. Урочистий мітинг був пронизаний теплою патріотичною атмосферою. В урочистостях з нагоди відзначення Великої Перемоги взяли участь керівництво міста та району, депутати обласної, районної та міської рад, учасники АТО, воїни-інтернаціоналісти, представники підприємств, установ і організацій району, учні шкіл і вихованці ДНЗ, студенти навчальних закладів міста та активні представники громадськості. Люди різних поколінь згадали ті страшні роки, віддали належну честь полеглим і живим ветеранам. З повагою і гордістю згадали цього дня воїнів світла і добра, які боронять нашу країну в зоні проведення АТО.

З теплими словами вдячності до ветеранів та вітальними промовами до учасників урочистого заходу звернулися голова Хорольської районної ради Віра Мартюк, в.о. голови райдержадміністрації Сергій Абрамов, міський голова Сергій Волошин, депутат Полтавської обласної ради Фахраддін Мухтаров, голова ради Хорольської районної організації ветеранів Полтавської області Дмитро Кражан, військовий комісар Хорольського райвійськкомату Станіслав Пилипенко, учасник бойових дій в зоні проведення АТО Володимир Карпенко.

Особливих відчуттів додали виступи студентів Хорольського агропромислового коледжу з сучасними піснями про 9 Травня. Незабутнім став ефектний танцювальний номер від найменших хорольчан – вихованців ДНЗ «Яблунька». Він був наповнений і ліричністю, і любов’ю до Батьківщини з життєствердною енергією, яку мають саме малюки.

Відчувається, як об’єднується громада у часи випробувань нашої України. Хочеться, щоб згуртованість і патріотичний настрій були не лише у свята, але й у спільному повсякденному труді. Також хочеться цього дня традиційно побажати, щоб над нашими головами було справді чисте небо, щоб у мирі росли наші діти й онуки.

Відчувається, як об’єднується громада в часи випробувань нашої України. Хочеться, щоб згуртованість і патріотичний настрій були не лише у свята, але й у спільному повсякденному труді. Також хочеться цього дня традиційно побажати, щоб над нашими головами було справді чисте небо, щоб у мирі росли наші діти й онуки.

Зі святом Великої Перемоги!

З повагою – міський голова Сергій Волошин!

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]