Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міста голова визволення районної відбулися участю свято району україни глядачі заснування -річниці після річниці мартюк анатоліївна державної концертною бойко адміністрації
Святкування 72 річниці визволення та 932-річниці заснування міста
2015-09-24

19 вересня 2015 року відбулися заходи присвячені 72-річниці  визволення Хорольщини від німецьких окупантів та 972-річниці заснування нашого міста. Розпочалися вони святковою ходою з центру міста до меморіалу «Вічний вогонь». Керівний склад міста та району, представники підприємств, організацій та установ, учні та студенти навчальних закладів Хорола, жителі та гості міста під звуки  духового оркестру прийняли участь в урочистій ході .

Біля пам’ятника, після покладанням квітів відбувся мітинг. Голова районної державної адміністрації Мартюк Віра Анатоліївна , голова районної ради Бойко Юлія Вікторівна, міський голова Свириденко Ігор Володимирович та голова районної  ради ветеранів Кражан Дмитро Андрійович привітали присутніх з нагоди визволення та нагадали якою ціною далася перемога та про внесок наших земляків у неї.

Присутні вшанували пам’ять полеглих хвилиною мовчання.

Ветеранам-фронтовикам присутнім на святі було вручено ювілейні медалі «70 років визволення України від фашистських загарбників». Після закінчення мітингу вони  сфотографувались на згадку разом з керівниками району та міста.

Далі святкові заходи до Дня міста  продовжилися в центрі міста. Тут відбулися «Богатирські ігри» за участю найсильніших атлетів України, конкурси малюнку на асфальті та на кращий герб міста. Проводився благодійний ярмарок. На ньому були представлені вироби виготовлені учнями навчальних закладів міста. Зібрані від продажу кошти в сумі більше  двох тисяч гривень було передано на допомогу бійцям АТО.

Також відбулися показові бої боксерів, змагання з армреслінгу та гирьового спорту, шаховий турнір. Чудову композицію під виконання пісні про Україну представили  учасники холіфесту (фестивалю фарб).

Далі відбулися виступи кінно-спортивного клубу. Глядачі були приємно вражені майстерністю учасників.

Під час урочистого відкриття свята Дня міста присутніх привітали голова районної державної адміністрації Мартюк Віра Анатоліївна , голова районної ради Бойко Юлія Вікторівн , міський голова Свириденко Ігор Володимирович. Відбулося вручення  призів переможцям конкурсів.

Продовжила свято концертно-розважальна  програма за участю кращих артистів міста та району і гостей – Полтавської обласної філармонії - ансамблю «Чураївна» та народної артистки України Наталії Хоменко.

А коли настали сутінки відбулося фаєр – шоу (вогняне шоу), яке продемонстрували також полтавські артисти – театру вогню «Інфініті». Глядачі з задоволенням переглянули вогняне дійство і після закінчення вітали його учасників криками - «молодці».

Далі свято знову продовжилося концертною програмою за участю артистів районного Будинку культури та інших виконавців. Глядачі залишилися дуже задоволені концертною програмою. Свято чудово провели ведучі Оксана Левіна та Віктор Лисенко.

Велика вдячність всім хто займався підготовкою та проведенням святкових заходів.

Фото з святкових заходів можна переглянути у розділі  сайту «Фотогалерея» під назвою «Святкування 72 річниці визволення та 932 річниці заснування  міста»

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]