Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

28 жовтня
2021-10-28

Шановні земляки! Дорогі ветерани!

У цей осінній день ми з радістю і болем відзначаємо 77-у річницю вигнання нацистських окупантів із території України. 28 жовтня 1944 року  було покладено кінець поневоленню нашої землі нацистами, та тим злодіянням, які вони чинили на території України. 

Страшним лихоліттям відгукнулися роки окупації для кожної української родини. Нищівний вал бойових дій прокотився нашими землями. Не оминувши жодного міста, містечка, села.

Тож в цей день, ми низько вклоняємося воїнам-визволителям, народним ополченцям, партизанам і підпільникам, які стали для нас символом стійкості й оптимізму, любові до рідної землі й служіння народу. Вони пройшли важкий кривавий шлях війни, вистояли й   перемогли у нелегкій боротьбі за свободу нашого народу. Чим менше залишається в живих свідків тих боїв, тим більша повинна бути наша всенародна вдячність та опіка вічної пам’яті про тих, хто загинув, хто вижив у цій війні і живе серед нас.

Ми збережемо пам’ять про тих, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту. Кожен, хто в минулому захищав рідну землю, кожен, хто боронить її нині, буде вшанований громадою. Народ, який пам’ятає подвиги своїх предків – незборимий. Ми пишаємося нашими земляками – ветеранами Другої світової війни. Спасибі за подвиг, за мужність, за героїзм.

Бажаю Вам, дорогі ветерани, ще довгих літ життя та міцного здоров’я, щоб і надалі Ви слугували прикладом патріотизму й звитяги для молодого покоління!  Ваш подвиг завжди житиме в наших серцях! Нехай мир і добро ніколи не покидають нашу землю!

 

З повагою – міський голова Сергій Волошин!

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]