Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни голова незалежності нагоди міської районної міський кращих заступник волошин хорольського району хорольщини міста хорольської дійства традиційно святкового полтавської незалежної
26-річниця Дня незалежності України!
2017-08-29

Хорольська громада відзначила в урочистій обстановці 26-річницю з Дня незалежності України, традиційно зібравшись в центральній частині міста на прилеглій території стадіону «Зоря». До підніжжя пам’ятного знаку Т.Г.Шевченку поклали квіти і гірлянди очільники місцевої влади: голова Хорольської районної державної адміністрації Звірко Л.М. та перший заступник Абрамов С.Г., голова районної ради Мартюк В.А. та заступник Гловацький Р.М., міський голова Волошин С.М. та заступник Карманська Я.Ю., депутати міської та районної ради, представники державних установ, організацій, підприємств та різновіковий громадський актив Хорольщини.

На території стадіону святкове дійство супроводжувалося презентаціями громадами сільських рад, об’єднаних територіальних громад Хорольського району та Хорольської міської ради своїх досягнень у виставкових павільйонах. В цьому році Хорольська міська рада взяла участь у фестивалі «Гастрономічна гостинність Хорольщини», яка приурочена Дню незалежності України. Представлено широке різноманіття гастрономічних виробів під назвою виставки «У Хоролі всього доволі!». Експозиція була оцінена членами журі і в номінації «краще сало» відзначена грошовою винагородою від депутата Полтавської обласної ради Мухтарова Ф.А.

В другій половині дня святкова ярмарка розгорнулась повним ходом. Лунали запальні пісні, звучала поетична творчість знатних талантів Хорольщини. Традиційно були представлені унікальні вироби народного декоративно-ужиткового мистецтва. Майстри представили на огляд вишивки, картини, ляльки ручної роботи, сувеніри та багато інших цікавих екземплярів хенд-мейд. Організація і презентація Хорольської міської ради проводилася за участі представників Громадської організації ради ветеранів при виконавчому комітеті міської ради, а музичний супровід проводився акапельним ансамблем «Берегиня». Міський голова Сергій Волошин виносить подяку ініціативній групі та організаторам заходу, які долучилися до організації святкового дійства з нагоди 26-го Дня народження нашої незалежної України і створили незабутню атмосферу справжнього національного святкування із особливим щедрим розмахом.

Офіційна урочиста частина святкування Дня Незалежності традиційно супроводжувалася підняттям прапора під звуки Гімну України. Гостей святкового дійства привітав урочистою ходою Новоаврамівський народний аматорський духовий оркестр та барабанщиці Хорольського агропромислового коледжу Полтавської державної аграрної академії. Після цього з привітальною промовою з нагоди 26-річниці Незалежності України до громади звернулися керівники влади району та міста: голова райдержадміністрації Звірко Л.М., голова районної ради Мартюк В.А., міський голова Волошин С.М., а також депутат Полтавської обласної ради Мухтаров Ф.А.

З нагоди 26-ї річниці незалежності України та за особливі професійні здобутки керівниками відбулося нагородження кращих з кращих представників трудових колективів різних підприємств і організацій міста Хорола та району, портрети яких заслужено занесені на районну дошку пошани «Звеличені працею». За гуманітарну участь волонтерів в антитерористичній операції на сході нашої країни нагороджено ювілейною відзнакою Президента України семеро найактивніших хорольців: Абрамова С.Г., Бровка Ю.І., Вовка В.І., Єрохіна В.В., Решту Г.Б., Свириденка І.В. та Стогнія І.О. Концертна програма була наповнена виступом колективів художньої самодіяльності Хорольщини, зокрема кращих вокалістів Хорольського районного будинку культури.

Міський голова зичить хорольцям та всім співвітчизникам найкращі побажання до 26-річниці з нагоди урочистого відзначення головного державного свята – Дня незалежності України. Ми пройшли нелегкий тернистий шлях до державотворення, до здобуття Україною статусу незалежної самодостатньої держави. З національним святом, дорогі українці! Хай любов до Батьківщини не згасає в наших серцях повік! Здоров’я, миру, злагоди, всіх життєвих благ і достатків, нових здобутків, процвітання та єдності в ім’я славної незалежної України!

Фото святкового дійства з нагоди 26-річниці Дня незалежності України можна переглянути тут.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]