Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

21 березня – День працівників жкг і побутового обслуговування населення
2021-03-19

Шановні ветерани, працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

Прийміть щиросердні вітання від усієї Хорольської міської територіальної громади з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування міста Хорола і прилеглих до нього сільських населених пунктів. На ваші плечі покладено нелегкий тягар, адже плодами вашої праці є чистота, порядок, комфорт, благоустрій і життєдіяльність населених пунктів. Не лише у святковий день календаря, а й щодня Ваші добрі справи варті особливої уваги та вдячності.

Неможливо уявити життя кожного мешканця громади, родини, функціонування освітніх, лікувальних, соціальних закладів, підприємств та організацій без копіткої щоденної праці працівників комунальних підприємств та побутового обслуговування населення.

Запорукою стабільної роботи комунального господарства та нашого з вами добробуту, безумовно, є Ваші високий професіоналізм, оперативність, сумлінне й відповідальне ставлення до службових обов’язків. Незважаючи на деякі труднощі, міське комунальне підприємство «Комунсервіс», сільські новостворені комунальні підприємства «Добробут» та «Господар» забезпечують надання широкого спектру надзвичайно важливих і необхідних послуг для населення Хорольської міської територіальної громади з водопостачання, транспортування та перекачки каналізаційних стоків, сортування, вивезення й захоронення твердих побутових відходів, пасажирських перевезень тощо. Працівники цих установ своїми натрудженими руками роблять неоціненний внесок у розбудову й розвиток Хорольської міської теиторіальної громади, створюючи комунальні блага, безперебійний сервіс та комфортні умови в побуті  для кожного з нас.

Можна тільки уявити якою немислимою ціною комунальникам вдається створювати належний рівень обслуговування, а це – трудомістка робота спозаранку й до пізнього вечора, у дощ чи сніг, у заметілі, хуртовини чи задушливу спеку. Робота комунальників під силу лише загартованим, морально стійким, фізично розвиненим і витривалим трудівникам.

У цей святковий день доземно вклоняємося за Ваш нелегкий труд з побажаннями міцного здоров’я, натхненних думок, родинного благополуччя, достатку й затишку в оселях. Нехай Ваша робота приносить задоволення, гідне матеріальне забезпечення сімей, людську шану та повагу. Нехай Вас та Ваших близьких оминають усі життєві труднощі й негаразди, а надія, віра та любов завжди будуть надійними і вірними супутниками. 

 

З повагою – міський голова Сергій Волошин

 

 

____________________________________________

*В Україні, на підтримку професійних спілок і ініціативи працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення це свято закріплено відповідним Указом Президента України від 15 лютого 1994 року № 46/94, а також відповідно до редакції Указу Президента N 385/95 від 19 травня 1995 року і має назву «День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення». День його святкування встановлено на третю неділю березня.


Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]